UPA Foutmeldingen (LogiPoort)

Er is een niet-beveiligde of onjuist beveiligde fout van de andere partij ontvangen. Zie interne FaultException voor de foutcode en details

De foutmelding wordt veroorzaakt doordat u niet het (juiste) UPA account heeft gevuld in LogiPoort. De inlognaam en het wachtwoord dienen gevuld te worden bij de instellingen.

Zie: Instellingen

IdLcr zoals ontvangen tijdens verzending wijkt af van het IdLcr in de XML

Het relatienummer bij de instellingen in LogiPoort (Instellingen AGH), komt niet overeen met het relatienummer (IdLcr) in het xml bestand.

Tevens dient dit nummer gevuld te worden in het xml bestand (IdLcr) via uw salarispakket.

Gebruikt u LogiSal? Zie: Pensioenaangifte

Het aangeleverde bestand bevat relatie-aansluitnummer(s) ‘123456’. Dit is niet toegestaan bij loonheffingennummer ‘123456789L01’

Uw relatienummer is niet gemachtigd om aan te leveren voor het desbetreffende loonheffingennummer. Neem contact op met de betreffende PUO.

Geen instanties gevonden met loonheffingennummer 123456789L01
Indien u deze foutmelding ontvangt dan dient u uw loonheffingennummer te controleren. Klopt het wel? Neem dan contact op met uw PUO.