Instellingen Centric (LogiPoort)

Opties > Instellingen > Instellingen Centric

UPA (Uniforme Pensioen Aangifte) vanaf 2020

De Loginnaam en Wachtwoord zijn hetzelfde als de gegevens op Pensioenaangifte.nl.
Bij Centric heeft u geen specifiek relatienummer. Voor het doen van de pensioenaangifte is dit niet verplicht. Als relatienummer vult u ‘CEN00222’ in. Zo herkent Centric dat u met onze software aanlevert.

Het kan zijn dat nog niet de juiste url op het tab UPA formaat staat. In dat geval kunt u de volgende link erin plakken: https://aangifteservice.centricpais.nl/UPAWebService.svc

Dit zal opgelost worden in de eerst volgende update.

PA (Pensioenaangifte)

De url van aanleveren is: https://aangifteservice.centricpais.nl/PensioenaangifteAlsZip.svc?wsdl
De inloggegevens voor Pensioenaangifte.nl vult u ook in LogiPoort.

LogiPoort levert alleen de berichten af bij Centric. Er komen geen terugkoppelingen in LogiPoort over de berichten.
Kijk daarvoor in het portaal van Centric en stel eventueel het e-mailadres in voor resultaten.

Hoe kan ik een machtiging afgeven of beëindigen?

Als werkgever kunt u uw administrateur machtigen om voor u pensioenaangifte te doen. U regelt dit direct bij de 1e keer inloggen. Wilt u later een machtiging regelen? Log dan in op Pensioenaangifte en ga naar Instellingen/Machtigingen. U en uw administrateur kunnen hier ook beiden machtigingen beëindigen.

Sectoren

Reiswerk, Betonproducten industrie, Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven.

Kijk voor meer informatie op pensioenaangifte.nl

LogiSal

Maakt u de salarisberekeningen met LogiSal? Kijk dan op deze pagina.