Instellingen Centric (LogiPoort)

Opties > Instellingen > Instellingen Centric

Nieuwe webservice vanaf 2021

Vanaf 2021 maakt Centric gebruik van een nieuwe webservice. Op de tab UPA formaat vindt u de instellingen voor deze webservice.

De url is: https://centric.UPA-indienen.nl/Productie/UPAWebService.svc?wsdl

Inzenders krijgen voor deze webservice een gebruikersnaam, wachtwoord en een ID leverancier (Relatienummer) van Centric. Deze zijn anders dan de oude webservice.

Indien u nog geen inzendaccount heeft kunt u deze aanvragen bij Centric.

LogiPoort herkend aan het bestand of de aangifte voor 2021 of later is zodat er automatisch gebruik wordt gemaakt van de nieuwe webservice. Oudere berichten worden via de instellingen van het tabblad ‘2020 en eerder’ verzonden.

Maakt u de aangiftes met LogiSal? Kijk dan op deze pagina.

UPA 2020 en eerder

De Loginnaam en Wachtwoord zijn hetzelfde als de gegevens op Pensioenaangifte.nl. Bij Centric heeft u geen specifiek relatienummer. Voor het doen van de pensioenaangifte is dit niet verplicht. Als relatienummer vult u ‘CEN00222’ in. Zo herkent Centric dat u met onze software aanlevert.

PA (Pensioenaangifte) 2020 en eerder

De url van aanleveren is: https://aangifteservice.centricpais.nl/PensioenaangifteAlsZip.svc?wsdl
De inloggegevens voor Pensioenaangifte.nl vult u ook in LogiPoort.

LogiPoort levert alleen de berichten af bij Centric. Er komen geen terugkoppelingen in LogiPoort over de berichten.
Kijk daarvoor in het portaal van Centric en stel eventueel het e-mailadres in voor resultaten.

Hoe kan ik een machtiging afgeven of beƫindigen?

Als werkgever kunt u uw administrateur machtigen om voor u pensioenaangifte te doen. U regelt dit direct bij de 1e keer inloggen. Wilt u later een machtiging regelen? Log dan in op Pensioenaangifte en ga naar Instellingen/Machtigingen. U en uw administrateur kunnen hier ook beiden machtigingen beƫindigen.

Sectoren

Reiswerk, Betonproducten industrie, Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven.

LogiSal

Maakt u de aangiftes met LogiSal? Kijk dan op deze pagina.