Instellingen Susag (LogiPoort)

Om aan de slag te kunnen met de verzending van UPA berichten, zult u eerst LogiPoort op de juiste manier moeten instellen. Op deze pagina vindt u hiervoor de benodigde informatie.

In LogiPoort gaat u naar Opties > Instellingen. Het Instellingenscherm wordt nu geopend. Aan de linkerkant ziet u een overzicht van de verschillende Pensioenuitvoerders. Selecteer in deze lijst Instellingen Susag.

De URL voor aanleveren berichten is https://inning.susag.nl/webservice/

Relatienummer, Loginnaam en Wachtwoord

Deze informatie kunt u vinden door in te loggen op uw Susag account bij profiel. Daar kunt u de benodigde gegevens ophalen.

Beschikt u nog niet over een Susag account dan kunt u het Aanmeldingsformulier administratieaccount invullen.

In LogiPoort is de url van Capgemini veranderd. Zie hiervoor kennisbank LogiPoort: Updaten (LogiPoort)