Menu

Centric (LogiSal)

Ga naar menu Periodeblok > UPA voor Centric.

Centric verzorgt de pensioenadministratie voor:

  • Betonproducten industrie
  • Houthandel

Let op: LogiSal laat alleen de werkgevers zien die onder Centric vallen. De selectie wordt gedaan op grond van het productkenmerk bij Werkgever > Inhoudingen > Dubbelklik pensioen > tab Behoort tot. Dit is normaal gesproken automatisch goed ingevuld.

Hoe stelt LogiSal een pensioenaangifte samen?

Wanneer u een pensioen inhouding koppelt met de fondsenlijst, wordt automatisch het juiste productkenmerk ingesteld (dubbelklik de pensioenregel > tab BehoortTot).

Deze productcode zorgt er voor dat deze inhouding in de pensioenaangifte op de juiste manier wordt verwerkt.

Zie ook: fondsenlijst

Inzenden via LIS

Tijdens het aanmaken van de aangifte kunt u op het scherm Inzender de optie ‘Inzending gaat via LIS’ aanvinken.  Ons relatienummer komt dan in het  aangiftebestand(.xml).

Voordat u de eerste keer indient, dient u toestemming aan te vragen om aan te leveren. Dat kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@pensioenaangifte.nl

Geef daarbij aan dat u het loonheffingennummer van de administratie wilt koppelen aan ons inzendaccount ( P40277882).

Inzenden via LogiPoort

Indien u nog geen inzendaccount heeft kunt u deze aanvragen via info@pensioenaangifte.nl. Vergeet niet de naam en het loonheffingennummer te vermelden in de e-mail.

Kijk voor de instellingen van Centric in LogiPoort op deze pagina.

Relatienummer van de Werkgever
Bij Werkgever > Algemeen kunt u het Relatie id pensioen uitvoerder invullen. Dat is het nummer behorende bij de werkgever. Dit nummer gaat mee in de aangifte zodat het pensioenfonds de werkgever herkend.

Correcties
Indien u een correctie dient uit te voeren over een voorgaand tijdvak dan dient u de  aangifte voor de betreffende periode opnieuw aan te maken en in te dienen. De eerdere aangifte wordt dan overschreven.

 

Nu nog eenvoudiger Loon- en Pensioenaangiften indienen met LogiSal. Zie voor meer info kennisbank LIS in LogiSal.