Update en installeren servercertificaten (LogiPoort)

LogiPoort gebruikt een keten van servercertificaten die ieder een eigen een verlooptijd hebben. Wanneer de certificaten zijn verlopen dan dient u deze te vernieuwen. LogiPoort zal hiervoor een nieuwe update beschikbaar stellen. De laatste update waarbij de servercertificaten opnieuw geïnstalleerd moesten worden is de update van november 2022 geweest (versie 11.1).  Als u LogiPoort versie 11.1 of later gebruikt dan hoeft u nu niets te doen. Bent u een nieuwe gebruiker van LogiPoort of heeft u LogiPoort opnieuw geïnstalleerd, lees dan de volgende artikelen: