Servercertificaten Installeren (LogiPoort)

Naast het PKI certificaat dienen er standaard servercertificaten geïnstalleerd te worden.
De servercertificaten staan standaard in de map Certificates in de map van LogiPoort.
Daar staan de standaard servercertificaten met .cer extensie. Deze dient u allemaal te installeren.

Om naar de map te gaan, kiest u in LogiPoort voor Help > Versie en Informatie en ziet u onder locatie het pad staan.
Klik op het pad en open de map Certificates.

Daar staan de standaard servercertificaten. Deze dient u allemaal te installeren.

Om de certificaten te installeren drukt u met de rechtermuisknop op een certificaat en kiest u voor “Certifcaat Installeren”.  Volg de wizard Certificaat importeren (Volgende > Volgende > Voltooien).
Na het installeren volgt de melding “Het importeren is voltooid”.

Het gaat om de volgende certificaten:
– dp2.procesinfrastructuur.nl.cer
– DomOrganisatieCA-G2.cer
– DomOrganisatieServicesCA-G3.cer
– KPN_BV_PKIoverheid_Organisatie_Server_CA-G3.cer
– KPN_CSP_Organisatie_CA_-_G2.cer
– oe.procesinfrastructuur.nl.crt
– QuoVadis_PKIoverheid_Organisatie_Server_CA-G3.cer
– RootCA-G2.cer
– RootCA-G3.cer

Zie ook: PKI Certificaat installeren