LogiSal kan Logimail.exe niet vinden

Krijgt u bij het verzenden van de e-mail een onderstaande foutmelding van de server met de melding “Fout 5 : Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden “? Bestand LogiMail.exe

Dat betekend dat in dit geval het programma Logimail niet kan openen. Hiermee moeten de mails verzonden worden.

Controleer of dit wellicht geblokkeerd wordt door een virusscanner. Wij adviseren u daarom de instellingen daarvan te raadplegen.

Vaak worden bestanden geplaatst in een viruskluis of in quarantaine gezet, waardoor de bestanden niet te openen zijn.