Menu

Fondsenlijst (LogiSal)

LogiSal werkt met inhoudingen. Zie > Werkgever > Inhoudingen. Er zijn 3 soorten inhoudingen: Pensioenachtigen, Werknemersverzekeringen en Sociale fondsen.

Elke inhouding kan gekoppeld worden met een ‘fonds’. Een fonds kan een pensioenfonds voor de houthandel zijn, of een Sociaal fonds Scholing. Maar ook de Zvw-premie is een fonds. Alle fondsen worden door Logihuis bijgehouden.
U kunt uw inhoudingen (cq de inhoudingen van een werkgever) koppelen aan een fonds. Hierdoor worden alle wijzigingen die Logihuis aanbrengt, koppelbaar met die inhoudingen.Van alle in LogiSal beschikbare fondsen kunt u een lijst printen via het menu Sectoren.

Wilt u voor een werkgever een koppeling aanbrengen of controleren dan gaat u naar: Werkgever > Openen > Inhoudingen > Dubbelklik een inhouding. U krijgt een nieuw scherm met o.a. een tab Koppel. Daar ziet u met welk fonds deze inhouding gekoppeld is.

De koppeling is van belang bij veranderingen van het fonds, zoals het percentage. Met name bij de overgang naar het nieuwe jaar zorgt LogiSal dan dat alle inhoudingen bijgewerkt worden. U heeft er geen omkijken naar.

U kunt een controlelijst printen waarop u van alle inhoudingen kunt zien met welk fonds gekoppeld is. De percentages staan er meteen bij.
Dit doet u in het zelfde menu > Sectoren.