Menu

Hoe koppel ik een regel met de fondsenlijst?

Hoe maak ik een (nieuwe) koppeling met een fonds uit de fondsenlijst?

Ga naar Werkgever > Inhoudingen en klik op het subtab van uw keuze.
Dubbelklik een (lege) regel en ga naar de tab Koppel.
Kies in de fondsenlijst het fonds dat u wilt koppelen, selecteer deze en klik op de knop ‘%% bijwerken adhv koppeling’.

 

Wilt u meerdere regels of alle inhoudingen in één keer koppelen met de fondsenlijst

Zie: Fondsen doorkoppelen naar alle inhoudingen

 

LogiSal 2024 staat klaar om te downloaden op de downloadpagina.