Menu

Gebruikersaccount voor werknemers (LogiSal Medewerker App)

Indien u via de LogiSal Medewerker App de loonstroken en/of jaaropgaven van een werknemer verstuurt die nog géén gebruikersaccount heeft, wordt er voor de desbetreffende werknemer automatisch een gebruikersaccount aangemaakt. De werknemer ontvangt een activatiemail met een link om eenmalig een wachtwoord aan te maken voor zijn/haar gebruikersaccount. De activatiemail wordt verstuurd naar het e-mailadres dat in LogiSal staat ingesteld bij de werknemer. Zodra het wachtwoord is aangemaakt, is het registratieproces voltooid en kan de werknemer gebruik maken van de app.

De vereisten voor het instellen van een wachtwoord zijn:

  • minimaal één kleine letter
  • minimaal één hoofdletter
  • minimaal één cijfer
  • minimaal één leesteken
  • minimaal acht karakters

Zodra het wachtwoord is aangemaakt, is het registratieproces voltooid en kan de werknemer gebruik maken van de app. De medewerker kan de LMA openen via de link https://app.logisal.nl in iedere internetbrowser. De medewerker komt dan direct op het inlogscherm en kan met vrijwel elk apparaat de LMA openen. Zie ook: LogiSal Medewerker App opslaan op apparaat 

Het wachtwoord is alleen bekend bij de werknemer. Wanneer de werknemer het wachtwoord is vergeten dan kan de medewerker op https://app.logisal.nl zelf zijn e-mailadres invoeren en kiezen voor ‘Wachtwoord vergeten?’. 

Niet het juiste e-mailadres voor de werknemer in LogiSal? De activatiemail wordt verstuurd naar het e-mailadres dat in LogiSal staat ingevuld bij de werknemer. Wanneer er een verkeerd e-mailadres bij de werknemer stond ingevuld en er is reeds een activatiemail verzonden, dan kan nog niet automatisch vanuit LogiSal naar het nieuwe mailadres een nieuwe activatiemail worden gestuurd. 

Uiteraard moet u wel het emailadres kunnen aanpassen en de werknemersaccount opnieuw kunnen activeren met het juiste mailadres. Hiertoe kunt u de medewerkersnaam, het oude en het juiste mailadres aan ons doorgeven, waarop wij dit dan handmatig zullen aanpassen in de database. 

Wanneer wij het handmatig hebben aangepast in onze database dan kan de medewerker zijn wachtwoord opnieuw instellen in de LMA (https://app.logisal.nl) met zijn nieuwe emailadres door wachtwoord vergeten te kiezen. Er wordt dan een wachtwoordreset naar het correcte nieuwe emailadres verzonden, waarna uw medewerker weer gewoon met LMA aan de slag kan. 

Uiteraard willen wij ook graag dit bewerkelijke handmatige proces zo snel mogelijk aanpassen zodat u dit in de toekomst ook via LogiSal zelf kunt doen. Dit volgt in LogiSal Medewerker App versie 1.2.2. 

 Medewerker app benaderen

Via de link app.logisal.nl in uw internetbrowser, komt u direct op het inlogscherm van de LogiSal Medewerker App. De link kunt u op vrijwel elk apparaat openen.

Meer artikelen over de Medewerker App: