Gebruikersaccount voor werknemers (LogiSal Medewerker App)

Indien u via de LogiSal Medewerker App de loonstroken en/of jaaropgaven van een werknemer verstuurt die nog géén gebruikersaccount heeft, wordt er voor de desbetreffende werknemer automatisch een gebruikersaccount aangemaakt. De werknemer ontvangt een activatiemail met een link om eenmalig een wachtwoord aan te maken voor zijn/haar gebruikersaccount. De activatiemail wordt verstuurd naar het e-mailadres dat in LogiSal staat ingesteld bij de werknemer. Zodra het wachtwoord is aangemaakt, is het registratieproces voltooid en kan de werknemer gebruik maken van de app.

De vereisten voor het instellen van een wachtwoord zijn:

• minimaal één kleine letter
  • minimaal één hoofdletter
  • minimaal één cijfer
  • minimaal één leesteken
  • minimaal acht karakters

Medewerker app benaderen

Via de link app.logisal.nl in uw internetbrowser, komt u direct op het inlogscherm van de LogiSal Medewerker App. De link kunt u op vrijwel elk apparaat openen.

Meer artikelen over de Medewerker App: