Instellingen AZL (LogiPoort)

Opties > Instellingen > Instellingen AZL

De aanlevering richting AZL gaat zowel via PA berichten (Pensioenaangifte) als via UPA berichten (Uniforme Pensioen Aangifte). Daarvoor zijn er twee tabbladen.

Wij adviseren u gebruik te maken van de webservice.

Relatienummer (UPA)
Indien u UPA berichten moet insturen dan dient u het relatienummer in te vullen. Dit relatienummer is het Leveranciersnummer of te wel het inzendaccount.
Bij AZL bestaat dit uit AZL en 6 cijfers (voorbeeld: AZL000123)

Inlogaccount
De inloggegevens zijn van het werkgeversportaal op mijnpensioenadministratie.nl

Indien u geen account heeft kunt u via deze link meer informatie vinden.