Foutmeldingen PFZW (LogiPoort)

‘Woonpl’ element is invalid – The value ‘Te Lange Plaatsnaam’ is invalid according to its datatype ‘String’ – The actual length is greater than the MaxLength value
De woonplaats is te lang en mag maximaal 24 posities zijn.

Er is een onbekende fout opgetreden, hier is een log entry voor gemaakt. Neemt u contact op met een applicatie beheerder
Deze foutmelding kan meerdere oorzaken hebben en er is door PFZW geen eenduidige foutmelding terug te leveren. Deze foutmelding ontstaat (voor zover wij weten) alleen bij uitzonderingen zoals bij een storing of miscommunicatie.
Vaak helpt het een bericht met een nieuw id in te dienen.

IdLcr is niet correct aangeleverd
In dit geval is het relatienummer niet opgenomen in het XML bestand bij het aanmaken van het UPA bericht. Zie ook: UPA Foutmeldingen.

Er is geen instantie gevonden met IdLcr
U heeft geen leveranciers nummer (relatienummer administratiekantoor) gevuld in het XML bericht. Zie ook: UPA Foutmeldingen.

Geen instanties gevonden met loonheffingennummer
Indien u deze foutmelding ontvangt dan dient u uw loonheffingennummer te controleren.
Heeft u wel het juiste loonheffingennummer gevuld dan adviseren wij u contact op te nemen met PFZW.

The TotlkvReg element is invalid
U heeft een nihil aangifte ingediend voor een werkgever zonder personeel.
Voor een werkgever zonder personeel hoeft u geen UPA in te sturen.

Puo0013 – Mutatieslot
De werkgever heeft een mutatieslot. Aangiftes zijn daardoor niet toegestaan. Wilt u dat deze aangifte toch wordt verwerkt? Neem contact op met PFZW via UPA@pfzw.nl.