Foutmeldingen TKP (LogiPoort)

De werkgever heeft geen contract voor de opgegeven regeling. Doe opnieuw aangifte zonder deze regeling.

Deze afkeuring kan meerdere oorzaken hebben. Wij omschrijven de situaties welke deze foutmelding opgelost hebben:

Controleer de toegepaste regelingenkenmerken

Op het overzicht van de UPA aangifte, ziet u de toegepaste regelingkenmerken onder de kolom ‘ProdKenm’. Op deze pagina leest u hoe u het controleert in de instellingen van LogiSal. Verifieer met het pensioenfonds of deze kenmerken kloppen.

Activeer de UPA via het portaal

Om een UPA aangifte in te kunnen sturen, dient u als werkgever of administratiekantoor de UPA te activeren via het portaal van het pensioenfonds.

Selecteer het juiste software pakket

Tijdens het activeren van de UPA kunt u het software pakket dat u gebruikt (LogiSal of LogiPoort) selecteren.

Inzenden via LIS
Wanneer u inzendt via LIS kunt u in het portaal aangeven ‘LogiSal-LIS’. U ontvangt dan geen wachtwoord. Tijdens het aanmaken van de UPA in LogiSal vinkt u ‘Inzending gaat via LIS’ aan.

Inzenden via LogiPoort
LogiPoort gebruikers kunnen in het portaal aangeven dat er met LogiPoort of LogiSal (LogiPoort) gewerkt wordt. U ontvangt dan zelf een gebruikersnaam (leveranciersnummer) en een wachtwoord. Meer informatie over de instellingen in LogiPoort vindt u op deze pagina.

Aangesloten pensioenfondsen bij TKP

Onderstaand linken wij door naar de inlogpagina voor het portaal van het pensioenfonds.

De gebruiker heeft geen administratierechten voor de werkgever met het loonheffingennummer …

Dit betekend dat u niet gemachtigd bent om aangiftes in te sturen voor dit loonheffingennummer. Dit regelt u op het portaal van TKP.