Het programma is al geopend of de knoppen zijn grijs (LogiPoort)

Het programma is al geopend door ‘Administrator’. U kunt alleen inloggen als gebruiker met ‘alleen lezen’ rechten.

De gebruiker die als tweede LogiPoort start krijgt automatisch alleen lezen rechten.

Maar de melding komt vaak wanneer LogiPoort abrupt is afgesloten.
Wanneer het afsluitproces niet goed wordt doorlopen blijft de gebruiker ingelogd in LogiPoort.
De oplossing is afhankelijk van de situatie:
1. U logt in bij elke start
2. LogiPoort is automatisch ingelogd en start automatisch

1. U logt in bij elke start

Wanneer u LogiPoort start moet u inloggen.
Log nu in met: zkh en wachtwoord: unlock.
LogiPoort wordt nu ontgrendeld.
Sluit LogiPoort weer en log nu in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2. LogiPoort is automatisch ingelogd en start automatisch

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van LogiPoort
Kies voor bestandslocatie openen.
Een overige manier om de locatie van LogiPoort te openen is via Help > Versie en informatie, onder locatie vindt u het pad waar LogiPoort geïnstalleerd staat.
Klik op het pad om de map te openen.

Verwijder daarna het bestand: Lockfile.txt en vervolgens kunt u LogiPoort weer openen zoals u gewend bent.
Let op! Zorg er voor dat u verborgen bestanden kunt bekijken.

Windows 8 en 10
Open de verkenner > tab Beeld > vink Verborgen items aan.
Oudere Windows versies: Extra > Map opties > Weergave > Selecteer verborgen bestanden, mappen en stations aan.

Indien u bovenin de verkenner geen menu balk ziet, dient u op het toetsenbord op “Alt” te drukken.

Oudere Windows versies
Open de verkenner > kies in het menu voor Extra > Map opties > tab Weergave.
Selecteer onder verborgen bestanden voor Verborgen bestanden mappen en schijven weergeven.
Toepassen > OK.

Indien u bovenin de verkenner geen menu balk ziet, dient u op het toetsenbord op “Alt” te drukken.