Loonaangifte is nul (LogiSal)

U wilt een loonaangifte maken maar er komen allemaal nullen terwijl u wel geboekt heeft.

Vermoedelijk valt de periodedatum niet binnen de datum grenzen van het aangiftetijdvak. De loonaangifte selecteert boekingen op grond van de periodedatum.
De periodedatum bepaalt u als u klikt op Bereken en staat onder het periodenummer.

Ga eerst naar Werkgever, tab Loonaangifte en kijk naar de datumgrenzen van het gewenste tijdvak. Ga vervolgens naar Printen Slips en open een werknemer. Daar staan de boekingen met de periodedatum. Controleer of de periodedatum binnen de tijdvakgrenzen staat.

Loonaangifte Nihilaangifte
Als er geen boekingen zijn dan maakt LogiSal automatisch een nihilaangifte.
Mensen die wel in dienst zijn maar geen salaris hebben worden wel mee-aangegeven.