Foutmeldingen AGH (LogiPoort)

AGH003F: Niet gemachtigd om gegevens aan te leveren

Uw account is niet gemachtigd om aan te leveren voor het betreffende loonheffingennummer.
U dient toestemming te krijgen van AGH om met uw inloggegevens aan te kunnen leveren voor het betreffende loonheffingennummer.
Dat kan door een e-mail te sturen naar AGH naar het adres: UPA@AGH.nl.
Daarbij dient u aan te geven dat u werkt met LogiPoort en wilt indienen met uw eigen leveranciersnummer.
Om uw gegevens te vullen in LogiPoort zie: Instellingen AGH

AGH001.1F IdLcr zoals ontvangen tijdens verzending wijkt af van het IdLcr in de XML

of

Er is een niet-beveiligde of onjuist beveiligde fout van de andere partij ontvangen. Zie interne FaultException voor de foutcode en details.

Zie: UPA Foutmeldingen

Zie ook: Instellingen AGH