Het bestand is niet herkend als aangifte-bestand (LogiPoort)

Melding: Het bestand is niet herkend als aangifte-bestand of is niet door de naam-controles gekomen.

Wanneer u de melding krijgt dat het bestand niet herkend is als een aangifte bestand dan betekent dit dat u de optie bij instellingen niet aan heeft staan.

Kies voor Opties > Instellingen.
Selecteer de instellingen waarvoor u berichten in wilt indienen en vink “Indienen pensioenaangiftes” aan.

Bij de Belastingdienst heet deze optie: Indienen SBR.
Bij AZL heet deze optie: Indienen via webservice.
Bij TKP heeft deze optie: “Indienen aangiftes fonds” en dan de naam van het fonds.

Is het hierdoor niet opgelost? Zie: Bestandsnaamvereisten