UPA Foutmeldingen / afkeuringen

Klik onderstaand op de foutmelding voor meer informatie.

Er is een niet-beveiligde of onjuist beveiligde fout van de andere partij ontvangen. Zie interne FaultException voor de foutcode en details

De foutmelding wordt veroorzaakt doordat u niet het (juiste) UPA account heeft gevuld in LogiPoort. De inlognaam en het wachtwoord dienen gevuld te worden bij de instellingen.

Zie: Instellingen

Leveranciers id in soap bericht komt niet overeen met leveranciers id in upa bericht

Het relatienummer waarmee u inzend komt niet overeen met het relatienummer (IdLcr) in het xml bestand.

Het leveranciersnummer in het xml bestand (IdLcr) dient in het salarispakket gevuld te worden.

Werkt u met LogiSal?

Kies dan bij het aanmaken van de pensioenaangifte na het selecteren van de periode voor Volgende (niet Voltooi). U komt dan op het scherm inzender:

Stuurt u de aangiftes naar LIS?

Vink dan Inzending gaat via LIS aan.

Stuurt u de aangiftes zelf (met LogiPoort)?

Vul dan het relatienummer bij Instellingen > Gegevens licentiehouder. Wanneer u dan kiest voor Licentiehouder, wordt het relatienummer automatisch gevuld.

Gebruikt u LogiSal? Zie: Pensioenaangifte

IdLcr zoals ontvangen tijdens verzending wijkt af van het IdLcr in de XML

Het relatienummer komt niet overeen met het relatienummer (IdLcr) in het xml bestand.

Het leveranciersnummer in het xml bestand (IdLcr) dient in het salarispakket gevuld te worden.

Werkt u met LogiSal?

Kies dan bij het aanmaken van de pensioenaangifte na het selecteren van de periode voor Volgende (niet Voltooi). U komt dan op het scherm inzender:

Stuurt u de aangiftes naar LIS?

Vink dan Inzending gaat via LIS aan.

Stuurt u de aangiftes zelf (met LogiPoort)?

Vul dan het relatienummer bij Instellingen > Gegevens licentiehouder. Wanneer u dan kiest voor Licentiehouder, wordt het relatienummer automatisch gevuld.

Gebruikt u LogiSal? Zie: Pensioenaangifte

Het aangeleverde bestand bevat relatie-aansluitnummer(s) ‘123456’. Dit is niet toegestaan bij loonheffingennummer ‘123456789L01’

Uw relatienummer is niet gemachtigd om aan te leveren voor het desbetreffende loonheffingennummer. Neem contact op met de betreffende PUO.

Geen instanties gevonden met loonheffingennummer 123456789L01

Indien u deze foutmelding ontvangt dan dient u uw loonheffingennummer te controleren. Klopt het wel? Neem dan contact op met uw PUO.