AGH (LogiSal)

Periodeblok > UPA voor AGH.

U kunt zelf de aangiftes indienen via LogiPoort of u kunt de aangiftes indienen via LIS.
Belangrijk is het relatienummer dat u gebruikt, dat wordt inhoudelijk in het xml geplaatst.
Dit nummer moet hetzelfde zijn als waarmee u inzendt.
Via LogiPoort gebruikt u uw eigen relatienummer.
Via LIS wordt ons relatienummer gebruikt.

Inzenden via LIS
Ga naar Periodeblok > Uniforme Pensioenaangifte UPA AGH.
Volg de stappen en vink bij het Inzender scherm “Inzending gaat via LIS” aan.
Dit zorgt er voor dat ons relatienummer gevuld wordt.

Inzenden via LogiPoort
Ga naar Periodeblok > Uniforme Pensioenaangifte UPA AGH.
Volg de stappen en selecteer bij het Inzender scherm Licentiehouder aan.
Belangrijk is dat u het relatienummer hebt gevuld bij Instellingen > Gegevens licentiehouder.
Vul achter AGH relatienummer uw eigen relatienummer.
Dit is hetzelfde als de inlognaam van het inzenderaccount.

Kijk voor de instellingen van AGH in LogiPoort op deze pagina.

In beide gevallen is het noodzakelijk dat u EERST de werkgever aanmeldt bij AGH. Daarbij geeft u het loonheffingennummer op. Dat kan via het e-mail adres UPA@AGH.nl en u moet wachten op antwoord.
Als u gaat versturen via LIS dan gebruikt u ons relatienummer P43996558. Dat gaat overigens vanzelf als u klikt op de optie Via LIS.
Als u verstuurt via LogiPoort heeft u een UPA-account nodig. Dat P nummer vermeldt u dan bij Instellingen > Gegevens Licentiehouder of bij Werkgever Relatie ID Pensioenuitvoerder.

Voor een inlog-account dient u contact op te nemen met AGH. Hun e-mailadres is: werkgevers@AGH.nl

Relatienummer Werkgever
Bij Werkgever > Algemeen dient u het relatienummer (inclusief de P) van de werkgever in te vullen.

Correcties
Indien u een correctie dient uit te voeren over een voorgaand tijdvak dan dient u deze aangifte opnieuw aan te maken. De eerdere aangifte wordt dan overschreven.

Intrekking(en)
Zie: Intrekken in UPA aangifte.