LogiPoort op een server installeren

U kunt LogiPoort zonder problemen installeren op een server. Meer informatie over het installeren van LogiPoort vindt u in dit artikel.

Wanneer er meerdere gebruikers werken met LogiPoort, dan dient u de Servercertificaten (en PKI-certificaat) te installeren als local computer. Indien u kies voor gebruiker dient u de certificaten per gebruiker (computer) te installeren.

In de snelkoppeling is aangegeven dat LogiPoort wordt gestart als administrator.
Dat kunt u eventueel uitzetten.
Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling > Eigenschappen > Geavanceerd > Vink uit “uitvoeren als administrator”.