Certificaatwijziging Digipoort (LogiPoort)

Digipoort certificaatwijziging vanaf februari 2020

In februari 2020 verlopen een aantal certificaten die relevant zijn voor het berichtenverkeer via Digipoort. Daarnaast wijzigen ook de url’s/end-points.

De update van LogiPoort versie 10.3 past de end-points automatisch aan op het instellingen scherm van Digipoort.

Daarnaast worden de benodigde certificaten in de map LogiPoort > Certificates geplaatst en ook geselecteerd op het instellingen scherm.

Het instellingen scherm vindt u bij Opties > Instellingen > Instellingen digipoort.

Heeft u problemen na het updaten?

Het kan zijn dat na het updaten één of meerdere certificaten niet goed zijn geplaatst.

Volg de stappen dan op deze pagina.