Opschonen (LogiPoort)

Wanneer LogiPoort traag is en u wilt de verwerkte bestanden archiveren/back-uppen, dan kies u voor de knop Opschonen.

Maak backup voor verwijderen

Met deze optie zorgt u ervoor dat er een backup wordt gemaakt van alle meldingen en alle berichten zodat u later na het opschonen terug kunt zoeken in oude meldingen of het .xml bestand terug kunt halen.

Indien u de optie niet aan doet, worden alle postvakken geleegd en kunt u niet meer terug kijken in de historie. Wij raden aan om deze optie altijd aan te zetten.
Vervolgens wordt in de map Historie (in de map van LogiPoort) een meldingen.log bestand geplaatst en een meldingen.zip bestand met al de verwerkte .xml berichten.

Bestand voor meldingen

Hier geeft u de naam van het meldingen.log bestand op.
Na het klikken op Ok start het opschonen.

Alleen aangfites die verwerkt zijn worden opgeschoond.
Een aangifte die nog niet volledig is verwerkt zal nooit worden opgeschoond.