Instellingen Appel (LogiPoort)

De aanlevering richting Appel (voorheen AGH) gaat d.m.v. de UPA (Uniforme Pensioen Aangifte).

Om aan de slag te kunnen met de verzending van UPA berichten, zult u eerst LogiPoort op de juiste manier moeten instellen. Op deze pagina vindt u hiervoor de benodigde informatie.

In LogiPoort gaat u naar Opties > Instellingen. Het Instellingenscherm wordt nu geopend. Aan de linkerkant ziet u een overzicht van de verschillende Pensioenuitvoerders. Selecteer in deze lijst Instellingen Appel.

De URL voor het aanleveren is: https://pensioenaangifte.appelpensioen.nl/prod/ws/PensioenaangifteWs/UPAWebService.svc

Bij het Relatienummer vult u het leveranciersnummer van Appel in. Datzelfde nummer vult u ook in bij het veld Loginnaam.

Indien u nog geen inloggegevens heeft, dan kunt u deze aanvragen bij het pensioenfonds:

Slagers

Pensioenslagers | Gegevens aanleveren

Molenaars

Molenaarspensioenfonds | Gegevens aanleveren

De website van de pensioenuitvoerder is appelpensioen.nl.

Bestandsnaamvereisten

Zie het volgende kennisbankartikel: Lis Bestandsnaamvereisten.