Instellingen Appel (LogiPoort)

De aanlevering richting Appel (voorheen AGH) gaat d.m.v. de UPA (Uniforme Pensioen Aangifte).

Om aan de slag te kunnen met de verzending van UPA berichten, zult u eerst LogiPoort op de juiste manier moeten instellen. Op deze pagina vindt u hiervoor de benodigde informatie.

In LogiPoort gaat u naar Opties > Instellingen. Het Instellingenscherm wordt nu geopend. Aan de linkerkant ziet u een overzicht van de verschillende Pensioenuitvoerders. Selecteer in deze lijst Instellingen Appel.

De url voor het aanleveren is: https://pensioenaangifte.appelpensioen.nl/prod/ws/PensioenaangifteWs/UPAWebService.svc

Bij het Relatienummer vult u het leveranciersnummer dat u heeft ontvangen van Appel in. Dat nummer vult u ook in bij het veld Loginnaam.
Indien u geen inlog heeft, dan kunt u deze aanvragen bij het pensioenfonds:

Slagers

Pensioenslagers | Gegevens aanleveren

Molenaars

Molenaarspensioenfonds | Gegevens aanleveren

De website van de uitvoerder is appelpensioen.nl.

Op dinsdag 16 juli van 18:00 tot 24:00 vindt er bij Digipoort onderhoud plaats. Tijdens het onderhoud is het wel mogelijk om berichten aan te bieden, maar zal verwerking mogelijk langer duren.