Meldingen (LogiPoort)

Bij meldingen kunt u aangeven wat voor meldingen u wenst te ontvangen.

Waarschuwing bij verwijderen bestanden

Wenst u een waarschuwing te krijgen voordat u een bestand definitief verwijdert uit LogiPoort.

Waarschuwing bij verwijderen gebruiker

Wenst u een waarschuwing te krijgen voordat u een gebruiker definitief verwijdert.

Waarschuwing bij verwijderen meldingen

Wenst u een waarschuwing te krijgen voordat u een bestand en logfile verwijdert bij de meldingen.

Adviseren om backup te maken

Indien u LogiPoort opschoont krijgt u een waarschuwing dat u eerst een backup dient te maken.

Waarschuwing bij verzenden en ontvangen

Indien u op verzenden en ontvangen klikt krijgt u een waarschuwing dat alle bestanden die in de map berichten te verzenden staan worden verzonden.

Email bij foute aanlevering (intern)

U kunt bij een afkeuring of een aangifte die niet afgeleverd kan worden een waarschuwing ontvangen op een mail adres wat u hier vult. Desgewenst kunt u de aangifte en het logfile laten meesturen.

Uitgebreide logfile bijhouden bij indienen

Op verzoek van de helpdesk kunnen wij u desgewenst vragen deze optie aan te zetten zodat wij beter kunnen achterhalen wat er eventueel niet lukt bij het afleveren van een bericht. Wij adviseren u deze optie niet standaard aan te zetten.