Foutmelding bij het importeren van xml-bestand vanuit een ander salarispakket

Foutmelding bij het importeren van een xml-bestand vanuit een ander salarispakket

Onderstaand de stappen om het xml-bestand om te zetten naar het juiste format.

1. https://www.freeformatter.com/xml-formatter.html via de website kunt u het xml-bestand omzetten naar het juiste format
  2. Open het xml-bestand die u wilt omzetten in Kladblok. Kopieer alle regels
  3. Ga naar de xml formatter en plak alle regels onder Optie 1 en klik op Format XML

4. Onderaan komt het juiste format in beeld. Klik op Copy – ga naar het Kladblok en verwijder eerst alle foutieve regels –  met ctrl V plakt u alle nieuwe regels in het Kladblok – nieuwe xml-bestand opslaan

5. U heeft het juiste format aangemaakt. Deze kunt u importeren in Logisal viaExport/Import – Importeren administraties ander loonpakket via loonaangifte.