LogiPoort verplaatsen van locatie/omgeving

Ga naar de map van LogiPoort via Help > Versie en informatie > Locatie en klik op het pad. Vervolgens word de map geopend van LogiPoort (Vaak C:/LogiPoort). Ga één map terug (C:/) en kopieer de map LogiPoort.

Deze map kunt u vervolgens weer plakken op de locatie waar u LogiPoort wilt hebben.

Nieuwe snelkoppelingen maken

Klik met de rechtermuisknop op LogiPoort.exe en kies voor Kopiëren naar  Bureaublad (Snelkoppeling maken).

Certificaten installeren (nieuw apparaat)

Wanneer u LogiPoort kopieert naar een nieuwe omgeving dient u de certificaten opnieuw te installeren.

Zie: Servercertificaten installeren en PKI certificaat installeren