LogiPoort verplaatsen van locatie/omgeving

Ga naar de map van LogiPoort via Help > Versie en informatie > Locatie en klik op het pad. Vervolgens word de map geopend van LogiPoort (Vaak C:/LogiPoort). Ga één map terug (C:/) en kopieer de map LogiPoort.

Deze map kunt u vervolgens weer plakken op de locatie waar u LogiPoort wilt hebben.

Nieuwe snelkoppelingen maken

Klik met de rechtermuisknop op LogiPoort.exe en kies voor Kopiëren naar  Bureaublad (Snelkoppeling maken).

Certificaten installeren (nieuw apparaat)

Wanneer u LogiPoort kopieert naar een nieuwe omgeving dient u de certificaten opnieuw te installeren.

Zie: Servercertificaten installeren en PKI certificaat installeren

De Belastingdienst heeft onterecht brieven verzonden over het WHK loon 2023 en 2024. De Belastingdienst zal volgende week een excuusbrief verzenden.Zie ook Melding van de Belastingdienst