Locaties (LogiPoort)

Deze instelling vindt u terug bij Opties > Instellingen > Locaties.

In dit scherm vindt u de locaties terug van de betreffende postvakken. U mag alle locaties die in het grijs getoond worden niet zelf aanpassen.

Logfiles

In deze map wordt van elk bericht het logfile bewaard als tekst bestand.

Aangfites bewaren

Deze optie zorgt ervoor dat wanneer u een aangifte verstuurd er nog een kopie van de betreffende aangifte wordt bewaard op uw PC.
Bij locatie kunt u aangeven waar u de kopie wilt plaatsen.