Mutaties importeren (Uren, dagen etc.) (LogiSal)

Spreadsheet-invoer van mutaties (uren, dagen etc.)

U kunt gegevens invoeren in een spreadsheet en dat importeren in LogiSal. Een dergelijk spreadsheet hebben wij voor u ontwikkeld. Voor bedrijven met veel variabelen zoals in de Horeca, Zorg of Beveiliging  is dat erg gemakkelijk.

U kunt mutaties in geld of uren importeren. Dat is afhankelijk van de instelling van het type looncode dat u aangeeft in het importbestand. Heeft u bij de werknemer een looncode per uur ingesteld, dan geeft u in het import bestand aan hoeveel uren u op de desbetreffende looncode wilt verlonen. Geeft u een looncode aan dat anders is dan uren, dan wordt er berekend met een bedrag.

In het importbestand geeft u de looncode, uren bij en uren af op. Indien er al vaste looncodes ingesteld zijn bij Werknemer > tab Loon e.d. dan worden die overschreven door de gegevens uit de import.

Geïnteresseerd? U vindt meer informatie in de documentatiemap die u hier kunt downloaden.

Documentatie met voorbeeld
Wij hebben een documentatiemap samengesteld. Daarin vindt u:
– Beschrijving van de mogelijkheden en vereisten
– Een testadministratie, compleet ingericht
– Een voorbeeld van horizontale import
– Een voorbeeld van verticale import