Certificaatwijziging Digipoort (LogiPoort)

Digipoort certificaatwijziging vanaf februari 2020

In februari 2020 verlopen een aantal certificaten die relevant zijn voor het berichtenverkeer via Digipoort. Daarnaast wijzigen ook de url’s/end-points.

De update van LogiPoort versie 10.3 past de end-points automatisch aan op het instellingen scherm van Digipoort.

Daarnaast worden de benodigde certificaten in de map LogiPoort > Certificates geplaatst en ook geselecteerd op het instellingen scherm.

Het instellingen scherm vindt u bij Opties > Instellingen > Instellingen digipoort.

Heeft u problemen na het updaten?

Het kan zijn dat na het updaten één of meerdere certificaten niet goed zijn geplaatst.

Volg de stappen dan op deze pagina.

De Belastingdienst heeft onterecht brieven verzonden over het WHK loon 2023 en 2024. De Belastingdienst zal volgende week een excuusbrief verzenden.Zie ook Melding van de Belastingdienst