Hoe stel ik een standaard printer in?

Via het LogiSal menu > Instellingen > Printer (standaard) geeft u de printer aan die u wilt selecteren als standaard printer. Wanneer u dan via het printicoon in LogiSal een overzicht wilt afdrukken, wordt standaard de geselecteerde printer gekozen.

Wanneer er op uw computer geen printer wordt herkend, dan moet u eerst uw printer op uw computer (of netwerk) installeren. Dit doet u door in Windows via de knop Startmenu > Instellingen> Apparaten > Printers & scanners > Een printer of scanner toevoegen. Windows zoekt dan naar de printers die u kunt gebruiken.

Wanneer een printer die u wilt gebruiken niet in de lijst staat, dan dient u deze printer nog te installeren op de computer of server. Dit kunt u zelf doen via Printer toevoegen (zie hieronder) of door de leverancier van de printer (of uw Windows beheerder) te vragen om de driver van de printer en deze te installeren.

Printer installeren in Windows Printers zoeken via andere opties

Zie bij evt. problemen met uw printer ook de volgende kennisbankartikelen:

Kan niet printen, netwerkschijven vinden of e-mailen (LogiSal)

Onvoldoende systeembronnen