Onvoldoende systeembronnen

Als u iets probeert te printen met LogiSal en u krijgt de melding: ’Onvoldoende Systeembronnen’:

Ga naar menu Instellingen > Printer.
Klik op de knop Printer en stel een standaard printer in.

Controleer zo mogelijk het volgende:
Start > Configuratiescherm > Systeem > Geavanceerde systeeminstellingen > tab Geavanceerd > Instellingen van Prestaties > tab Preventie van Gegevensuitvoering (DEP).
Zet dit op ’DEP alleen inschakelen voor essentiële windowsprogramma’s en –services.

Voor gevorderden met een XP systeem, zie ook:
http://ict-freak.nl/2007/03/05/how-to-disable-dep-data-execution-prevention/