Bakkers (TKP) (LogiSal)

Ga naar Periodeblok > Bakkers.

Het Pensioenfonds Bakkers vraagt van u een kopie van de loonaangifte.
De uitvoering van het pensioenfonds ligt bij TKP.
Op grond van de loonaangifte maken zij de nota op.

Hoe werkt dit in LogiSal?
Ga naar Periodeblok > Pensioenaangifte Bakkers
Selecteer de werkgever.
Selecteer de gemaakte loonaangifte en klik op Zien.

U krijgt de print van de loonaangifte te zien.
U kunt kiezen voor:
Opslaan (L van licentiehouder of W van werkgever)
Indienen via LIS
Indienen via LogiPoort

Als u heeft gekozen voor opslaan dan dient u deze aangifte handmatig in te dienen bij het Pensioenfonds Bakkers.

Correcties
Indien u een correctie dient uit te voeren over een voorgaand tijdvak dan dient u deze aangifte opnieuw aan te maken. De eerdere aangifte wordt dan overschreven.

Kijk voor de instellingen van TKP in LogiPoort op deze pagina.