LogiSal opnieuw installeren

Het kan soms nodig zijn LogiSal opnieuw te installeren. U doet dat het best volgens onderstaand stappenplan.

Als u installeert in dezelfde map als voorheen en u gebruikte de nummers 900, 901  en 902 niet voor eigen administraties dan hoeft u niets terug te kopiëren. LogiSal bouwt bij het reorganiseren de indexen opnieuw op.

1. Maak een kopie van de administraties via Beheer > Kopieren (en terug) > Zip.
  2. Verwijder LogiSal via Configuratiescherm > Programma’s en onderdelen.
  3. Download LogiSal vanaf www.logisal.nl en voer de set-up uit.
  4. Open LogiSal en ga naar Beheer > Reorganiseren. Bestaande administraties worden nu weer zichtbaar.
  5. Voer de licentiesleutel in bij Instellingen > Licentiesleutel LogiSal.

Wilt u LogiSal kopiëren naar een ander apparaat? Zie: LogiSal overzetten