LogiSal overzetten naar een nieuwe computer/server (LogiSal)

U kunt heel eenvouding LogiSal (programma en bestanden) van de oude naar de nieuwe pc kopiëren zonder een set-up uit te hoeven voeren.
Dat kan per jaar of de volledige map Salaris. U kunt de betreffende map raadplegen via LogiSal > Info > Versie en informatie > Verkenner.

Kopieer bijv. de map Salaris en plak deze op de andere computer bijv. op de C:/ schijf of een andere gewenste locatie.

U kunt LogiSal ook via een USB stick overzetten; vanaf de oude laptop/computer kopieert u Logisal2023 naar de USB stick en daarna kopieert u Logisal2023 vanuit de USB naar de nieuwe computer/laptop.

Nieuwe snelkoppeling maken

Wanneer u LogiSal kopieert naar een andere computer en u heeft geen installatie uitgevoerd, dan zijn er geen snelkoppelingen op uw bureaublad.
Ga naar de locatie waar LogiSal geïnstalleerd staat (Bijv.: C:/Salaris/LogiSalXXXX/) en kies rechtermuisknop op LogiSalXXXX.exe > Kopiëren naar > Bureaublad.
U heeft nu een snelkoppeling van LogiSal op het bureaublad staan.

Oudere jaren

Indien u een oudere versie hebt dan LogiSal 2014, dient er een aanvullende setup gedaan te worden. Dit bestand heet setupstation.exe en kunt u downloaden vanaf deze pagina.

LogiSal kopieren naar Online of vanaf Online

Zie: Kopiëren van Offline naar Online of Kopiëren van Online naar Offline