Licentiesleutel (LogiSal)

Zodra u LogiSal heeft gedownload kunt er direct me aan de slag. Er zitten drie demo-administraties in waarmee de functionaliteiten van LogiSal kunt beoordelen. Wanneer u met uw eigen administraties aan de slag wilt, dan kunt u in de webshop een licentiesleutel bestellen. Met de invoer van uw licentiesleutel heft u de demo-beperkingen op.

In de webshop selecteert het aantal werkgeversadministraties en aantal werknemers per administratie die u wilt gaan verwerken en rekent u af. Na betaling ontvangt u direct de licentiesleutel. Deze licentiesleutel kunt u invullen via Instellingen > Licentiesleutel LogiSal. Zodra u de licentiesleutel heeft ingevuld, dan zullen de demo beperkingen opgeheven worden.

Neem de naam van de licentiehouder exact over zoals u deze bedrijfsnaam ook in de webshop heeft opgegeven. De licentiesleutel is geldig voor de LogiSal van het desbetreffende jaar. Per jaargang van LogiSal schaft u weer een nieuwe sleutel aan.

Upgraden

Wanneer uw licentie niet meer toereikend is doordat u extra administraties of werknemers per administratie heeft, hoeft u geen volledig nieuwe licentie te kopen. U kunt dan uw huidige licentie upgraden en u betaald dan alleen het verschil tussen de nieuwe en uw huidige licentie. Omdat LogiSal een geheel kalenderjaar geldig is, kunt u niet downgraden.

• Ga naar onze website logisal.nl en klik rechtsboven op Inloggen
  • Login op uw account met u wachtwoord
  • Kies links onder uw klantnummer voor Mijn abonnement / Abonnementen
  • Bij het pak dat u wilt upgraden klikt u op de knop ‘Upgraden’
  • U kiest dan het gewenste aantal Administraties èn aantal Werknemers per administratie
  • De knop ‘Abonnement wisselen’ wordt nu donkerblauw en u kunt daarop klikken
  • U gaat verder naar de winkelmand waar u kiest voor ‘Doorgaan naar afrekenen’
  • U gaat verder naar de Checkout, waar u evt. uw gegevens kunt aanpassen en na keuze van uw bank en accepteren van de voorwaarden kunt u kiezen voor ‘Abonnement wisselen’.
  • U wordt nu naar de afrekenmodule van uw bank geleid.
  • De nieuwe licentiesleutel en factuur ontvangt u meteen na betaling in uw account bij Mijn Abonnement.

De Belastingdienst heeft onterecht brieven verzonden over het WHK loon 2023 en 2024. De Belastingdienst zal volgende week een excuusbrief verzenden.Zie ook Melding van de Belastingdienst