Hoe maak ik verbinding met een Extern Bureaublad?

In dit stappenplan leggen wij u uit hoe u verbinding kunt maken met een extern bureaublad vanaf een Windows apparaat.

Verbinden vanaf een Mac? Klik hier

Stap 1

Open de applicatie ‘Verbinden met Extern Bureaublad’. Deze applicatie zit standaard in Windows en vindt u via Start > Accessoires.

Stap 2

Vul bij Computer het ip-adres in (zie e-mail van oplevering).

Stap 3

Kies voor Opties weergeven > tab Lokale bronnen en geef eventueel bij ‘Lokale apparaten en bronnen’ of u lokale hardeschijven mee wilt nemen via de knop Meer..

Dat is handig wanneer u bijvoorbeeld bestanden lokaal op wilt slaan vanaf de online omgeving.

Stap 4

Kies voor Verbinden.
Kies vervolgens voor Meer keuzes > ‘Ander account gebruiken’  en vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in. Kies vervolgens voor OK.

U bent nu verbonden!