LogiSal Portaal voor werkgevers

Met het LogiSal Portaal krijgt u toegang tot de documenten die uw administratiekantoor beschikbaar stelt. Denk aan loonaangiften, jaaropgaven, en meer. U kunt niet alleen documenten downloaden van het LogiSal Portaal, maar u kunt ze ook uploaden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld werknemer- en verloningsmutaties.

Wanneer u zich al heeft geregistreerd dan logt u in op: inlogpagina LogiSal Portaal.

Dit artikel gaat dieper in op de functionaliteiten van het LogiSal Portaal voor werkgevers. Bent u een administratiekantoor? Lees dan het volgende artikel: LogiSal Portaal voor administratiekantoor.

(Voor de eerste keer) Inloggen

Om met het LogiSal Portaal aan de slag te kunnen moet uw administratiekantoor u toevoegen aan hun LogiSal Portaal. Zodra u bent toegevoegd, ontvangt u een uitnodiging via het opgegeven e-mailadres. Het klikken op de link “Klik hier” in de e-mail is voor u, als werkgever, de eerste stap.

Door op “Klik hier” te klikken wordt de website van het LogiSal Portaal geopend en wordt u gevraagd om een wachtwoord aan te maken. Wanneer u beide velden heeft ingevuld met hetzelfde wachtwoord klikt u op de “Wachtwoord instellen” knop. Vervolgens kunt u met uw e-mailadres en wachtwoord inloggen.

Welkom op het LogiSal Portaal

Op de startpagina van het LogiSal Portaal vindt u de volgende knoppen: “LogiSal bestanden” en “Mutaties”.

Linksboven op de pagina vindt u het navigatie-menu met daarin de optie om terug te keren naar deze startpagina oftewel “Home” of te navigeren naar “LogiSal bestanden” en “Mutaties”.

Rechtsboven op de pagina staat het “Mijn Account” menu. Hier staat uw relatienummer genoteerd en ziet u een overzicht van de andere gebruikers die toegang hebben tot dit Portaal. Ook vindt u hier de “Uitloggen” optie.

LogiSal bestanden

Op de pagina LogiSal bestanden vindt u de verschillende documenten die uw administratiekantoor heeft gedeeld.

Zoals u op de bovenstaande afbeelding kunt zien kan uw administratiekantoor de betaalstaten, jaaropgaven, loonaangiften, loonjournaalposten, loonstroken en SEPA bestanden met u delen. U kunt deze bestanden filteren op “Jaar” en “Periode”.

Mutaties

Op de pagina Mutaties kunt u de mutaties uploaden voor de verloning en de medewerker. Dit doet u door op de knop “Mutatie(s) uploaden” te klikken. Eerder geĆ¼ploade bestanden vindt u ook terug op deze pagina.

Multi-Factor Authentication (MFA)

Wilt u uw account extra beveiligen? Vraag dan aan uw administratiekantoor of ze Multi-Factor Authentication voor uw account willen inschakelen. Wij bieden twee manieren aan:

• Een verificatie code die u via e-mail ontvangt na het invullen van uw e-mailadres en wachtwoord, of
  • Een QR-code die u kunt scannen met een Authenticator. (Nog in de test fase).

Heeft u opmerking of mist u iets in het LogiSal Portaal, dan vernemen wij het graag.