Werkgever herstellen (LogiSal)

U heeft meerdere opties om in een werkgever te herstellen. Waaronder:

• Inhoudingen
  • Looncodes
  • Reserveringen
  • Grootboekrekeningschema

Daarmee bedoelen wij dat deze onderdelen in overeenstemming worden gebracht met de onderdelen zoals die bij een nieuwe werkgever (in een gekozen branche) zijn.

Dit kan ook handig zijn als de werkgever reeds enige jaren bestaat en er op het gebied van bijvoorbeeld de inhoudingen veel veranderd is. U kunt nu deze werkgever heel eenvoudig aanpassen aan de branche omdat LogiSal de branche bijhoudt.

Let op: het herstellen van de inhoudingen kan verschuivingen in de inhoudingen veroorzaken. Het is dan beter om alle boekingen van het jaar opnieuw te maken.

U kunt altijd herstellen aan het begin van een jaar, voor dat u de eerste boeking maakt.

Herstellen kan ook gebruikt worden om een nieuw master grootboekrekeningschema naar een bestaande werkgever te kopiƫren.

Herstellen van sector, reserveringen, looncodes en inhoudingen

Herstellen kan door naar Werkgever te gaan, selecteer de werkgever (niet openen) en kies voor de knop Herstellen.

Selecteer links de te herstellen onderdelen en zo nodig de branche.

Wij adviseren u dringend om van te voren een kopie te maken. Het proces is onomkeerbaar. Al uw instellingen aan de betreffende onderdelen zijn definitief verdwenen.