Afdelingen (LogiSal)

In het scherm Werkgever kunt u rechts kiezen voor de knop Afdelingen.

U kunt per werkgever maximaal 100 verschillende afdelingen gebruiken. LogiSal gebruikt dit om de journaalposten te kunnen splitsen zodat de klant/werkgever een beter inzicht heeft in de kosten van verschillende onderdelen van het bedrijf.

U kunt in de module werknemer, bij elke werknemer een afdeling toekennen, waarna de kosten van deze werknemer in het journaal bij de geselecteerde afdeling komen.

Als u een overzicht wenst van de werknemers, gesorteerd op afdeling dan kiest u voor Lijsten > Lijst werknemers diverse sortering.