LogiPoort Installeren

Eerst dient u de set-up van LogiPoort te downloaden vanaf deze link. Wanneer u de set-up opent/uitvoert, dan wordt automatisch de installatiewizard gestart. Doorloop alle stappen in de wizard voor installatie.

Heeft u al eerder LogiPoort geïnstalleerd, dan kunt u vanaf deze link LogiPoort updaten.

Mocht u tijdens installatie tegen problemen met Smartscreen of Virusscan aanlopen, zie dan: Smartscreen / Antivirus.

Stap 1: Welkomstscherm

Stap 2: Licentieovereenkomst

Stap 3: Installatie locatie*

* LogiPoort installeert zich standaard op de locatie: C:\LogiPoort\. Dit mag u wijzigen.
Maar let op: de setup maakt niet automatisch een map voor LogiPoort aan. U dient deze dus zelf aan te maken wanneer u er voor kiest LogiPoort ergens anders te installeren dan op C:\.

Indien u ook gebruikt maakt van LogiSal, adviseren wij LogiPoort in de Salaris map te installeren (Selecteer dan via Bladeren bijv.: C:\Salaris\LogiPoort\).

Stap 4: Starten van de installatie

Stap 5: Voltooien van de installatie