Fout in fase 2 (LogiSal)

Deze foutmelding komt naar voren wanneer LogiSal uitgevoerd wordt als administrator en uw email pakket nog actief staat. Hiervoor zijn 2 mogelijke oplossingen:

Oplossing 1
Rechtermuisknop op uw LogiSal snelkoppeling > Eigenschappen > Geavanceerd > Vink “Als administrator uitvoeren” uit > OK > Toepassen > OK.

Staat uw snelkoppeling niet op uw bureaublad?
Ga dan naar de locatie waar u LogiSal geinstalleerd heeft (C:/Salaris/LogiSalXXXX). Rechtermuisknop op LogiSal(jaar).exe > Kopieren naar bureaublad.

Oplossing 2
Als u meerdere e-mailadressen heeft ingesteld in uw email programma dan dient u een hoofdaccount in te stellen. Als u de foutmelding nog steeds krijgt dient u uw email pakket gesloten te hebben, voordat u gaat mailen. Indien u LogiSal al open heeft terwijl u het email pakket afsluit. Dan dient u nog wel de module in LogiSal opnieuw te openen. (bijvoorbeeld Printen Slips of jaaropgaven).

Nog steeds problemen?

Heeft u ondanks de twee bovenstaande oplossingen nog steeds een probleem met het versturen van e-mail? Dan kun u het beste gebruik maken van SMTP.

Meer informatie over het instellen van de SMTP gegevens vindt u op deze pagina.

Heeft u een ander probleem met e-mailen?

Zie de categorie: E-mail problemen