The server has rejected authentication data sent by the client (LogiSal)

De meest voorkomende fout is fout 5: The server has rejected authentication data sent by the client. De foutmelding zegt het eigenlijk al. U heeft onjuiste inloggegevens ingegeven. Of uw mail adres is onjuist of uw wachtwoord (Vaak net aangepast?). Controleer de inbox van uw gmail account. Vaak dient er toestemming gegeven te worden voor apps met lagere beveiliging.
hieronder leest u hoe dat in te stellen is.

Google heeft een beveiligingsfunctie die voorkomt dat applicaties van derden uw Gmail-account kunnen benaderen. Hieronder vindt u wat u verder in moet stellen.

Log in op uw Gmail account (naam@gmail.com).
Klik op uw profielafbeelding (rechtsboven) en kies voor Google-account.
Klik op Beveiliging.

Authenticatie in twee stappen
In dit scherm dient twee staps authenticatie uit te staan. Mocht dit nog niet het geval zijn: klik op authenticatie in twee stappen en zet het uit.

Toegang door minder veilige apps
Zet Toegang voor apps met lagere beveiliging op AAN (onderaan de pagina).

Heeft u een ander probleem met e-mailen?

Zie de categorie: E-mail problemen