Authentication Failed 535 (LogiSal)

De melding: Server has rejected authentication data sent bij the client oftewel authentication failed, houdt in dat uw gebruikersnaam, wachtwoord of instellingen niet kloppen.

Recent het wachtwoord aangepast?

Verander dit dan bij Instellingen > E-mail afzenders en SMTP.
Controleer eventueel daar ook de instellingen ook de Poort, server en SSL UseStart TLS.

Google/Gmail

Deze fout zal bij een Gmail adres sinds versie 2020-3A niet meer voorkomen. Vanaf deze versie werkt LogiSal met het nieuwste beveiligingsprotocol van Google.

Kijk daarvoor naar: E-mailen via oAuth 2.0

Verzenden via E-mailpakket

Met een e-mailpakket (bijv. Outlook) heeft u hier niet mee te maken en kunt u zonder extra instellingen verzenden via SMTP.

Heeft u een ander probleem met e-mailen?

Zie de categorie: E-mail problemen