Aangiftes verzenden (LIS of LogiPoort)

Indienen van berichten kan via LogiPoort of  via LIS.
Belangrijk is het relatienummer dat u gebruikt, dat wordt inhoudelijk in het xml geplaatst.
Dit nummer moet hetzelfde zijn als waarmee u inzendt.
Via LogiPoort gebruikt u uw eigen relatienummer.
Via LIS wordt ons relatienummer gebruikt.

U kunt kiezen uit 1 van de volgende knoppen:

Knop 1 – Opslaan in LogiPoort en LogiPoort openen
Knop 2 – Versturen naar LIS. Het .xml bestand wordt naar ons verstuurd en wij dienen het voor u in.
Knop 3 – .xml opslaan in de map van de werkgever
Knop 4 – .xml opslaan in postvak uit van LogiPoort

Loonaangiftes

De loonaangifte kunt u maken via de knop Loonaangifte.

Pensioenaangiftes

Via het menu in LogiSal kiest u voor Periodeblok. In dat menu staan meerdere pensioen-export mogelijkheden.

Inzenden via LIS

Volg de stappen en vink bij het Inzender scherm “Inzending gaat via LIS” aan.
Dit zorgt er voor dat eventueel ons relatienummer gevuld wordt.

Op het overzicht van de aangifte kiest u voor de knop LIS. LogiMail wordt dan geopend waarmee u de aangifte naar ons kunt versturen.

Inzenden via LogiPoort

Dient u in als administratiekantoor? Vul dan het relatienummer bij Instellingen > Gegevens licentiehouder. Dient u in als werkgever? Vul dan het relatienummer bij Werkgever > tab Algemeen.

Ga naar Periodeblok > kies de soort aangifte en volg de stappen. Selecteer bij het Inzender scherm hoe u in wilt dienen als licentiehouder of  werkgever.

Meer informatie over het instellen in LogiPoort vindt u op deze pagina.