Zorg & Welzijn UPA (LogiSal)

Periodeblok > UPA voor PFZW.

Let op: LogiSal laat alleen de werkgevers zien die onder PFZW vallen. De selectie wordt gedaan op grond van het productkenmerk bij Werkgever > Inhoudingen > Dubbelklik pensioen > tab Behoort tot. Dit is normaal gesproken automatisch goed ingevuld.

Let op: U kunt zelf de berichten indienen via LogiPoort of het indienen via LIS.
Belangrijk is het relatienummer dat u gebruikt, dat wordt inhoudelijk in het xml geplaatst.
Dit nummer moet hetzelfde zijn als waarmee u inzendt.
Het relatienummer kan ingevuld worden bij Instellingen > Gegevens licentiehouder > Zorg welzijn relatienummer.

Inzenden via LogiPoort
Ga naar Periodeblok > Uniforme Pensioenaangifte UPA Zorg en Welzijn.
Volg de stappen en selecteer bij het Inzender scherm Licentiehouder aan.
Belangrijk is dat u het relatienummer hebt gevuld bij Instellingen > Gegevens licentiehouder. Vul achter PFZW relatienummer uw eigen relatienummer.
Dit is hetzelfde als de inlognaam van het upa account.

Het UPA account vindt u in Mijn Organisatie op www.pfzw.nl. Let op: Dit is niet de login zelf van Mijn Organisatie maar een apart UPA account.
Kijk voor meer informatie op deze pagina van PFZW om een UPA account aan te maken.

Relatienummer van de Werkgever
Bij Werkgever > Algemeen kunt u het relatienummer PFZW invullen. Zij noemen het ‘Organisatienummer’ en het is maximaal 6 cijfers. Deze nummers kunt u vinden in Mijn Organisatie.

Voor algemene informatie over verlonen e.d. gaat u naar branches > Zorg en Welzijn.

Correcties:
In de pensioenaangiften worden geen correcties opgenomen. Als u een pensioenaangifte samenstelt controleert LogiSal tegelijk alle voorgaande perioden en signaleert het als er verschillen zijn. U wordt dan gevraagd die betreffende periode eerst apart nog een keer in te dienen. Dat is van groot belang voor de controle achteraf over het hele jaar.

Opnieuw indienen:
Als u een aangifte opnieuw wilt indienen voordat u van latere tijdvakken al een aangifte heeft ingediend dan kan dat gewoon. U hoeft nergens op te letten. Het pensioenfonds verwerkt deze nieuwe aangifte en gooit de oude helemaal weg.
Echter soms wilt u een nieuwe aangifte indienen, maar latere tijdvakken zijn al ingediend.
Bijvoorbeeld u wilt april opnieuw doen, maar t/m augustus is al ingediend.
Dan zal LogiSal er automatisch een correctiebericht van maken.
U dient dan zelf te controleren of er intrekkingen gedaan moeten worden.