Werknemer kopiëren (LogiSal)

Indien u een inkomstenverhouding wilt kopiëren kan dat via de knop Kopiëren in het overzicht wanneer u de module Werknemer geopend heeft.

Wilt u de werknemer kopiëren binnen de werkgever? Kies in de melding voor Ja.

Wilt u de werknemer kopiëren naar een andere werkgever? Kies dan voor Nee.
Selecteer vervolgens de andere werknemer en kies voor Nieuw.

Vul vervolgens het nieuwe werknemersnummer en kies voor aanmaken.

De werknemer is nu gekopieerd.

U kunt ook de cumulatieven voor de werknemersverzekeringen koppelen.
Zie: Cumulatieven.