PGB (LogiSal)

Ga naar Periodeblok > UPA voor PGB.

Let op: U kunt zelf de berichten indienen via LogiPoort of LIS.
Belangrijk is het relatienummer dat u gebruikt, dat wordt inhoudelijk in het xml geplaatst.
Dit nummer moet hetzelfde zijn als waarmee u inzendt.
Via LogiPoort gebruikt u uw eigen relatienummer.
Via LIS wordt ons relatienummer gebruikt.

Inzenden via LIS
Ga naar Periodeblok > Uniforme Pensioenaangifte UPA PGB.
Volg de stappen en vink bij het Inzender scherm “Inzending gaat via LIS” aan.
Dit zorgt er voor dat ons relatienummer gevuld wordt.

Inzenden via LogiPoort
Ga naar Periodeblok > Uniforme Pensioenaangifte UPA PGB.
Volg de stappen en selecteer bij het Inzender scherm Licentiehouder aan.
Belangrijk is dat u het relatienummer hebt gevuld bij Instellingen > Gegevens licentiehouder.
Vul achter PGB relatienummer uw eigen relatienummer.
Dit is hetzelfde als de inlognaam van het inzenderaccount.
Kijk voor meer informatie over het raadplegen van het account en het instellen in LogiPoort in de online help van LogiPoort.

Relatienummer van de werkgever
Bij Werkgever > Algemeen kunt u het relatienummer van de werkgever invullen.
Ook wanneer u indient als intermediair.

Intrekking(en)
Zie: Intrekken in UPA aangifte.

Correcties
Indien u een correctie dient uit te voeren over een voorgaand tijdvak dan dient u deze aangifte opnieuw aan te maken. De eerdere aangifte wordt dan overschreven.

Kijk voor de instellingen van PGB in LogiPoort op deze pagina.