Instellingen PGB (LogiPoort)

Opties > Instellingen > Instellingen PGB

De aanlevering richting PGB gaat d.m.v. UPA berichten (Uniforme Pensioen Aangifte).

Het relatienummer is gelijk aan de loginnaam (inzendaccount van PGB).
Let op: Dit is niet dezelfde login waarmee u inlogt op mijnpgbdesk.

Krijgt u de melding unauthorized?

In een oudere versie stond de onjuiste url. Deze kunt u zelf aanpassen naar de juiste bij Opties > Instellingen > Instellingen PGB.
De url voor aanleveren berichten is: https://UPA-ws.pensioenfondspgb.nl/service/UPA

Het verkrijgen van de Inzender account (UPA account)

Ga naar mijnpgbdesk.nl en klik op het relatienummer rechts bovenin.
Kies voor UPA Account en het volgende scherm wordt weergeven.
Achter “Inzender Account (nummer leverancier)” staat de inlognaam. Deze vult u in LogiPoort achter Relatienummer en Loginnaam.
De Sleutel is het wachtwoord.

Hieronder vindt u twéé pdf bestanden van PGB met uitleg over:

Het machtigen van een administratie- of servicekantoor voor de UPA
Voorbereiden van de UPA

Contactgegevens PGB (Team UPA )
UPA@pensioenfondspgb.nl
pensioenfondspgb.nl/UPA