Instellingen PFZW (LogiPoort)

Opties > Instellingen > Instellingen PFZW

De aanlevering richting PFZW gaat d.m.v. UPA berichten (Uniforme Pensioen Aangifte).

Zelf gemachtigd

Indien u zelf gemachtigd bent om aan te leveren vult u uw eigen gegevens in. Bij relatienummer vult u uw eigen relatienummer in van PFZW.  Bij Loginnaam en Wachtwoord vult u de gegevens van uw UPA-account (Let op: Dit zijn andere gegevens waarmee u inlogt in Mijn Organisatie).

Het UPA-Account vindt u in Mijn Organisatie op www.pfzw.nl.
Het machtigen regelt u via de inlog van de werkgever.

Niet gemachtigd (PFZW koppelingen)

Wilt u berichten indienen via de inloggegevens van de klant? Ga dan naar Bestand > Beheer PFZW koppelingen.

Klik op nieuwe koppeling om een nieuwe koppeling te maken.

Voer vervolgens het Loonheffingennummer, relatienummer, gebruikersnaam en het wachtwoord in.

Zodra er nu een UPA bestand voor PFZW in LogiPoort wordt geplaatst dat het loonheffingennummer van een koppeling bevat, dan wordt er aangeleverd met de gegevens van de klant ingesteld zoals in de koppeling. Er wordt dan niet gekeken naar het Instellingen PFZW scherm.

PFZW via FTP
Indienen via FTP is alleen toegestaan voor software leveranciers.
De software leverancier dient in overleg met PFZW een FTP account aan te vragen.
Een terugkoppeling via het FTP account kan zomaar 2 uur duren.